SA 15 GODINA SAM “SKINUO” NEVINOST I TO SA PRVOM KOMŠINICOM, PRIJATELJICOM

Sa 15 godina sam “skinuo” nevinost i to sa prvom komšinicom, prijateljicom moje babe, da babe, koja je tada imala 58 godina. Nije mi bilo bitno što je toliko starija, a iskreno nije ni tako loše izgledala ili mi je toliko bilo bitno da u bilo šta guram, da nisam ni obraćao pažnju.

 

Par godina sam redovno, kada god mi se digne, da tako kažem krišom išao kod nje i punio je. Ali da sam znao koliko će me to koštati vjerujte da bih radije bio djevac do 30-e godine. Naime danas imam 23 godine, u ozbiljnoj sam vezi, treba da se uskoro ženim, ali i dalje imam odnose sa babom.

 

Više to nije to, počela je da neugodno miriše, da ne kažem smrdi, suva je kao barut i glupo će da zvuči ali mi se sada jednostavno gadi, stomak, salo, ma grozota. Međutim ucjenjuje me i prijeti da će cijelom naselju ispričati da smo u vezi već skoro 7 godina. To bi za mene bio udarac nakon kojeg se nikada ne bih mogao oporaviti. Bio bih cijeli život obilježen. Pored svega toga muči me i to što moju vjerenicu, buduću suprugu varam i to sa babom od 66 godina.

You must be logged in to post a comment.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com