NEKAKO POČINJEM DA SHVATAM, IAKO MI JE ZAISTA TEŠKO DA PRIHVATIM, DA JE DANAS…

Nekako počinjem da shvatam, iako mi je zaista teško da prihvatim, da je danas najisplativije u životu biti noćna dama, kako su prije takve nazivali ili po današnji ELITNA PROSTITU… Takve, često užasno glupe i neobrazovane, najbolje i prodju u životu, sa minimalno problema, stresa i nerviranja.

Upravo zbog toga sam napustila fakultet na trećoj godini, ofarbala se u plavo i od novca koji sam dobila za četvrtu godinu ugradila silikone u grudi i usne. Nevjerovatno koliko su momci krenuli da se okreću za mnom, ali ja nisam neobrazovana glupača i biram samo one bogate i vozikam se u njihovim skupim automobilima, trošim njihove pare i konačno uživam u životu. Moji roditelji me od kako su sve saznali, mogu slobodno reći, mrze, digli su ruke od mene ali ne shvataju koliko je meni život sada mnogo lakši.

 

Jedino me nerviraju, mislim nervirale su me devojke koje mi iza ledja govore da sam jeftina droca, ali i na to sam prestala da obraćam pažlju jer sam shvatila da su one samo ljubomorne i zavidne, a i svjesna sam da nisam baš tako jeftina kako govore. Tačno je to da sam krenula i više da se “krešem”, po automobilima, klubskim WC-ima, vikendicama i dugim mjestima, ali bože moj koja još devojka ne voli da radi to, ništa to nije tako strašno.

 

Ja sam ponosna na sebe jer sam donekle na vrijeme shvatila kako postati dama, kako uživati u životu i kako na kraju krajeva biti neizmjerno voljena od muškaraca.

You must be logged in to post a comment.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com